Ine Schellis - Innerlijk Kind Coaching - Hasselt

Van jongs af leerde ik ruimte houden voor anderen, voor onuitgesproken gedachten, gevoelens en emoties. Doorheen elk domein in mijn latere leven bracht dit mechanisme me heel wat wijsheid.

In 2014 begon ik te begrijpen dat er iets niet goed zat. Ik gaf mezelf toestemming te voelen, en van daaruit te handelen.

Het proces van ruimte maken voor mezelf kon beginnen.
De weg naar vrijheid.

Mensen om me heen ervaren me als kwetsbaar krachtig, zacht en liefdevol. Moeder van drie kinderen. Ik geniet evenveel van het alleen zijn als van het samen zijn en ben elke dag in ontzag van het leven.

Mijn aandacht wordt gezogen naar de mens, hun gedrag, dynamieken en de verbanden hierin. Mijn hart tintelt als ik de schoonheid in ieder mens mag ontdekken. Het sluit bij manipulatie, en opent weer bij een kwetsbaar gesprek.

Blij als een kind als het me lukt samen te smelten met de natuur, los van gedachten.

Liefs, Ine.

“Ver voorbij het pad van goed en fout, meningen en oordelen, bevindt zich een open plek: daar ontmoet ik je graag.”

Rumi